Bankalara Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlara Beklenen Haber Geldi! Bankalar Yeni Düzenleme Getirdi!

Bankalar yılın belli zamanlarında kampanya sağlayarak başka bir bankada borcu olan kişilere borç kapatma kredisi vererek daha uygun fırsatlar sunuyor. 2022 yılı içerisinde beklenen kredi bekleyen vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Yapılan borç kapatma kredileri 36 ay vadeli bir şekilde sağlanıyor. Kredi kartı ve ya kredisini kapatmak isteyenler için borç kapatma kredisi sunan bankalar konumuzda paylaşıldı.

Borç Kapatma Kredisi Sunan Bankalar

  • ING Bank
  • QNB Finansbank
  • Akbank

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

QNB Finansbank 36 ay vadeli şekilde 10 bin TL’ye kredi desteği sağlayarak hareket ediyor. Aylık ödeme miktarı ise 433 TL olarak yerini alıyor. Krediden faydalanmak için şubelerden, internet şubesi veya mobil şube üzerinden kredi işlemlerini başlatabilirsiniz.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

ING Bank %1,59 kampanyasıyla hareket ederek Kredi Borç Transferi kampanyasını başlattı. Yapılan vade oranı 36 ay olarak belirlendi. Detaylı bilgi için ING BANK şubelerine giderek veya çağrı destek merkezini arama sağlayarak işlemlerinizi sağlayabilirsiniz.

Akbank Axess Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Düşük taksit imkanı sunarak hareket eden Akbank Axess sistemiyle ödeme sağlıyor. Axess borç kapatması için internet şubesi, mobil şubesi veya banka şubelerine giderek işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Borç Kapatma Kredisi Şartları Nelerdir?

Yapılan borç transferlerinde kredi notunuza bakılarak hareket edilmektedir. Düşük kredi notlarına sahip olan kişilere borç transferi kredisi çıkmayabilir.

İlginizi çekebilecek konular

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir